Kantoor Schoonmaak

Het is van essentieel belang om kantoren schoon te houden om een gezonde en productieve werkomgeving te behouden. Een regelmatige schoonmaak vermindert de verspreiding van ziektekiemen, verbetert de luchtkwaliteit en vermindert allergenen. Bovendien draagt een schone werkplek bij aan het behoud van de levensduur van meubels en apparatuur, en verhoogt het de tevredenheid en productiviteit van werknemers. In essentie bevordert een schoon kantoor een positieve werkcultuur en maakt het een goede indruk op klanten en bezoekers.

 1. ☑️ Werkoppervlakken
 2. ☑️ Vloeren
 3. ☑️ Sanitaire voorzieningen
 4. ☑️ Vriendelijke tarieven
 5. ☑️ Persoonlijk contact
 6. ☑️ Al meer dan 10 jaar actief in het kitten

Bureauoppervlakken, tafels en andere werkplekken moeten regelmatig worden schoongemaakt om stof, vuil en bacteriën te verwijderen, waardoor een hygiënische werkomgeving wordt gehandhaafd.

 

 

Vloeren, inclusief tapijten, houten vloeren, en tegels, moeten worden gestofzuigd, geveegd en gedweild om vuil en stof te verwijderen, waardoor een schone en veilige loopruimte wordt gegarandeerd.

Toiletten, wastafels en andere sanitaire voorzieningen moeten grondig worden gereinigd en gedesinfecteerd om een ​​optimale hygiëne te waarborgen en de verspreiding van ziektekiemen te voorkomen.

Offerte aanvragen

  Maak uw keuze:

  FO-Cleanservice

  Planetenbaan 329 
  3721KK Bilthoven
  Nederland

  KVK: 88123847